Jangan lupa

Firman Allah Ta'ala : "Sesungguhnya Allah dan para malaikatNya berselawat ke atas nabi(yakni Nabi Muhammad s.a.w), wahai orang-orang yang beriman, ucapkanlah selawat dan salam yang sebenar-benar salam ke atasnya."(al-Ahzab:56)



Sahabat blogger2 :)

Nak belajar di Jordan ?

Bagi yang berhasrat ingin menyambung pengajian di jordan, bolehlah cuba contact saya di fb nur hanani fadzilah.

Ahlan wa sahlan

juga boleh klik :


Wednesday, April 3, 2013

Home made pizza

Alhamdulillah. Ok alang2 nak suruh mata mengantuk dalam gelap ni, aku pinjam abang punya galaxy s3 jap utk update satu projek masak sempena exam ini.
Kalau kat machang ada satu warung pizza dekat sebelah kedai ehsan.. aku ni dah mcam ketagih pizza tersebut yang dinamakan pizza Islam.
Dgn kepakaran buat donut, aku akhirnya cuba buat pizza lak bg mengisi perut abang dgn pizza air tangan zaujah tercinta, hek hek. Yg diiringi dgn cinta, peluh, dan zikir2... dari duk makan pizza hut yg entah apa dia letak kan..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...