Jangan lupa

Firman Allah Ta'ala : "Sesungguhnya Allah dan para malaikatNya berselawat ke atas nabi(yakni Nabi Muhammad s.a.w), wahai orang-orang yang beriman, ucapkanlah selawat dan salam yang sebenar-benar salam ke atasnya."(al-Ahzab:56)



Sahabat blogger2 :)

Nak belajar di Jordan ?

Bagi yang berhasrat ingin menyambung pengajian di jordan, bolehlah cuba contact saya di fb nur hanani fadzilah.

Ahlan wa sahlan

juga boleh klik :


Sunday, May 19, 2013

Iran Movie : The Separation

Assalamualaikum :)

Nak share sebuah movie yang sangat bermanfaat.

Kalau nak tengok trailer dia : klik link bawah :

http://www.youtube.com/watch?v=MjTkXGRhy9w

Ok.

Selesai menonton movie ini lepas exam tadi.

Sangat-sangat di suggest kan!

Ia tentang nilai sebuah kehidupan dan hasil penceraian. Besar impaknya khasnya pada anak yang sedang membesar.

Dalam cerita ni jugak ada selitkan tentang tanggungjawab anak lelaki terhadap ibubapa sekalipun dah kahwin. Banyak lagi lah... Selamat menonton!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...